mandag 20. juni 2011

books for cooks

Det er så fint å være på besøk hos noen som kjenner byen man befinner seg i. En del mer enn hva jeg selv klarer å lese meg til gjennom Rough Guides og Lonley Planet.

Er det en som vet hvor man skal gå, så er det jo M. Og de stedene hun liker er det ganske stor sansynlighet for at det også faller i smak hos meg. En sjel i to kropper, på så mange måter.

En av perlene M viste meg var den lille bokhandelen og cafeen Books for Cooks, med gulv-til-tak-bokhyller fyllt av bøker om mat og oppskrifter. Innerst i det lille lokalet er det en café med seks-syv små bord og et åpent kjøkken.

På menyen er det kun en rett, men denne er ny hver dag og kommer fra oppskriftsbøkene i bokhandeldelen. I tillegg er det et stort utvalg av deilige kaker som også er inkludert. Det aller beste med denne lunchen, bortsett fra at maten og kakene smaker helt himmelsk, er prisen. 7 pund for hele selskapet! Det passer en studentlommebok perfekt.





Vi bestilte en latte til kakene og de ble servert i de lekreste små glass, og med sukkertbiter i et syltetøysglass ved siden av.

Nok en vellykket lunch M.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar