mandag 17. februar 2014

Prosjekt baderom #1

Vårt bittelille baderom på knappe fire kvadratmeter skal få seg et aldri så lite ansiktsløft.

Dette var det eneste rommet som ble stående urørt da vi flyttet inn. Oppussingsplanene ble lagt på is i påvente av bedre tid. Det ble det ikke noe av. Men nå hadde vi altså sett oss lei på gulnet baderomsinteriør, gule furulister og et vindskjevt dusjkabinett med tilhørende trist armatur.

Allerede før vi hadde begynt på selve jobben planla jeg hvordan badet kunne innredes. En liten svipptur på Living ga skikkelig bensin på innredningsbålet. Og det har regelrett klødd i fingrene etter å komme i gang med innredningen. Men først måtte det noen strøk med maling til ja!



Aller aller helst skulle jeg sett at hele badet ble revet og at det ble pusset opp fra bunnen av. Men det er en faktor som gjør at den slags planer ikke er helt gjennomførbare, og det er det der med budjett. Åpusse opp bad koster vanvittig mye penger.. Så da får man gjøre så godt man kan med det man har, og sørge for at innredningen er superlekker.

I og med at badet er så lite må ikke innredningselementene ta så alt for mye av rommet. Derfor har jeg tenkt å plassere så mye som mulig i badeskapene som har dører. I tillegg skal det henges opp noen hyller der jeg skal ha sminke og den slags i passe store flettekurver. Den øverste hyllen er allerede reservert til litt lekkert nips som kan gi en marokkansk touch.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar