torsdag 1. november 2012

november

Da var vi inne i den nest siste måneden av året 2012. Og her inne har det støvet ned ganske kraftig.. Har det vært en ubevisst høstdepresjon på gang? Eller bare alt for lite tid?

Her i byen har det rukket å bli vinter og surt, for så å komme tilbake til plussiden av termometeret. Nå er det egentlig ganske trist her. Grått og trist, litt ensom snø her og der, og en himmel som ikke helt er sikker på om den er stålgrå, hvit eller gjennomsiktig blå.

Men høsten dere, den har vært fantastisk! Jeg tror disse høstmånedene august, september og oktober har vært de fineste jeg har hatt her oppe nordpå. Strålende sol, gnistrende klar luft og isblå himmel. Det er gode høstminner å ta med seg inn i de mørke månedene vi beveger oss inn i. Gjem høstsolen i hjertet ditt og spar på den til det er mørk. For mørkt blir det!

Som nevnt har det vært stille her inne. Beklager det. Det kommer nok mest av at tiden har vært så liten, og det første som forsvinner i hektiske perioder er kreativiteten. Ihvertfall hos meg. Men nå begynner ting å falle på plass. Og det er mye spennende og morro som har skjedd! Så de neste tankespinndryppene blir nok en liten trip down memory lane. For det har virkelig vært en strålende høst!

Stikker du innom igjen snart?

2 kommentarer: