torsdag 2. august 2012

rosenborg

Endelig skal jeg bli samboer med kjæresten min i ny leilighet på Rosenborg!

Det har vært en del som skal ordnes før selve innflytningen kunne finne sted. Blant annet skulle vegger og lister males. Men når man først er i sving med malerkosten vokser maleprosjektet raskt. Derfor har både skap og tak også fått seg noen strøk. Kjøkkenskapene skal jeg male med glossy hvit bengalakk (en helg kjæresten ikke er hjemme..). Ytterdøren skal få seg noen strøk med tavlelakk og blir en lekker kontrast til de lyse veggene, listene og taket. Ellers så skal jeg også få malt det lille ekstrarommet vårt i samme farver som resten av leiligheten. Plutselig var det litt mer å gjøre enn først antatt, men det gjør egentlig ingenting når resultatet er så fint som det er.

I slutten av juli hadde vi en veldig intensiv arbeidsuke hvor vi fikk gjort det meste av malingsarbeid. Og med litt dugnadsånd, mye øl og gode venner gikk jobben enda raskere. Takk for hjelpen dere!

Altså er det mange leilighetsprosjekter på tapetet i tiden fremover.

Det blir så spennende å forme sitt eget hjem helt fra bunnen av. Følg med, for det blir nok mye leilighetssnakk her inne også! Men det skal ikke bli helt interiørblogg her inne likevel altså, noen drypp av oppskrifter og annet tankespinn kan nok også påregnes.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar