mandag 6. august 2012

på andre siden av disken

Det er ingen hemmelighet at vi som står på andre siden av disken i butikken får høre mye rart fra våre respektive kunder.

Spesielt rundt høytider virker det som om folkeskikk og normal logisk sans legges igjen hjemme før kundemassene gjør seg klare for storinnrykk, svidde kredittkort og uendelige køer. Da er marginen liten for å sette på rappkjeften og fortelle jenta bak disken akkurat hvordan de fire ulike presangene skal pakkes inn, på tross av den meterlange køen kunden har i ryggen.

At noen har samlet alle disse vanvittige utsagnene er super underholdning når du faktisk er klar over andelen idioti som beveger seg rundt om i butikkene i det ganske land. Selv om akkurat denne idiotien og øvrige underlige utsagnene er hentet fra det store utland kan jeg skrive under på at det ikke er så stor forskjell.

Misforstå meg rett. Jeg er faktisk veldig glad i å jobbe i butikk, og er superglad for å jobbe i bokhandel. Og det skal sies at majoriteten av kundene faktisk er over gjensomsnittet hyggelige og høflige. Men det var kanskje på tide at det ble satt ned på papir akkurat hvor fjomsete visse kunder fremstår for oss som jobber i butikk. Det er nemlig de vi på andre siden av disken gjerne husker.

Hva slags kunde er du?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar