søndag 19. januar 2014

Reisebrev #4: Road to Hana

En av turene som anbefales når man besøker Maui er The Road to Hana. Dette er en kjøretur på snirklete smale veier langs øyas nordøstlige kystlinje og turen byr på fantastisk utsik over havet, regnskog og billedskjønn natur som vannfall, elver og nydelige strender. I løpet av kjøreturen stopper man bilen akkurat der man har lyst for å se hva som finnes av vakre motiver og utkikspunkter. Selv om det ble mange timer i bil var det en flott tur hvor vi fikk opplevd mye som vi ellers ikke hadde fått sett.

Dette var det første stoppet vårt og vi hadde flott utsikt til en stor bukt der meterhøye bølger drønnet inn over sanden.



Videre på veien stoppet vi der vi syntes av det var vakkert, hvilket det jo egentlig var over alt. Naturen var så frodig og løvverket beveget seg i så mange nyanser av grønt som man nesten ikke kan tenke seg.



Vi stoppet også ved vulkanstranden Pa´iloa Beach der sanden var kullsort, finmalt lavastein. Også her var bølgene store og kraftige og sjøvannet fosset inn over stranden med enorm kraft. Vi vasset litt i vannkanten og ble flere ganger overrasket av store bølger.

 Road to Hana var en veldig fin opplevelse på en dag der solen likevel ikke stekte høyt fra himmelen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar