torsdag 12. januar 2012

nyttårsfeiring

Det nye året ble ønsket velkommen med et stort selskap sammen med gode venner. Det er alltid gøy å holde fest sammen med disse vennene fordi vi vet allerede før det er gått en halv time at også denne festen vil bli en suksess! Og det ble det, suksess altså.

Å holde fest for tolv mennesker betyr en del forberedelser og mye matlaging, men det er veldig veldig hyggelig og litt hektisk! Det ble en treretters middag der kjæresten lagde en forrett av scallops, asperges og ruccolapesto. Hovedretten stod jeg for og det var den klassiske kalkunen med alt som hører til av waldorfsalat, fløtesaus og poteter. Til dessert gjorde vi det litt enkelt (og veldig sukkersøtt) med kaker, blant annet favoritten Pavlova. Man merker at man begynner å bli voksen når middagen beveger seg over mange timer, så hyggelig! Da er det masse tid til snakk, nyting av mat og vin og generell hygge!

Da klokken ble tolv spratt vi champagnen, satte opp både fyrverkeri og fredslykter. Etter tolv beveget selskaplighetene seg fra nyttårsselskap til å bli nyttårsfest. Den siste flasken med bobolevin ble åpnet halv fem, og de siste gjestene tuslet hjemover i sekstiden. Selv sluknet jeg litt før dette, men jeg tror de klarte seg uten vertinnen den siste timen.



Takk for en fantastisk fest, og riktig godt nyttår (om enn litt på etterkudd).

2 kommentarer: