fredag 8. april 2011

før-fest

Det viser seg altså at før-fest på 13 kvadratmeter absolutt går ann! Puter på gulvet, skrivebordsstol og en stor seng gjør susen som sitteplasser. Ekstra fint er det når man får lov til å sniklåne et lite bord av samboren slik at chips og chilinøtter får stå i midten. I tillegg til et hav av stearinlys og godt humør!

En flaske kald Fresita i stetteglass er heller ikke å formå. Rett og slett herlig!!

Musikken bestod av en blanding av Stan Getz, Veronica Maggio, The Supremes, Oskar Linnros og Aretha Franklin. Og jammen fungerte det! Det skal nevnes at det var ta-oss-noen-øl-og-skravle stemning. Hvis det derimot hadde vært danse-på-bordet stemning hadde både Britney og J. Lo fått kjørt seg kraftig over retrohøytalerene.

Det ble noen deilige timer med masse prating, jeg er heldig som har så søte venninder! Og vet nå at 13 kvadratmeter er akkurat hva man behøver for en vellykket før-fest.

Ferden videre gikk til kjelleren i 3B. Der var det stemning og billig øl! Icon Music Mag fyller 5 år, og det måtte feires! Stikk innom nettmagasinet og få med deg både konsertanmeldelser, konsertbilder og plateanmeldelser.

(store deler av dette innlegget ble skrevet rundt halv to om natten, jammen er det ikke da skrivelysten dukker opp..)

2 kommentarer:

  1. Det va ein skikkelig trivelig før-fest, du e ei flink vertinne! :)

    SvarSlett
  2. Du får ha en før-fest til (eventuelt en fest), så får jeg også komme. Det så veldig trivelig ut!

    SvarSlett