onsdag 19. mars 2014

Prosjekt baderom #4

Oppbevaring. Jeg elsker oppbevaring. Spesielt gode oppbevaringsløsninger. Små rom krever nettopp dette, og vårt lille bad er såpass lite at slike gode løsninger er gull verdt.

Badet har tidligere hatt servantskap og et smalt overskap, så oppbevaringsplassen var noe begrenset. Det er jo ganske mye som hører til baderommet og baderomsrutinene, og som dermed skal stues bort når det ikke brukes. Behovet var derfor ganske stort når det gjaldt å øke badets oppbevaringsevne.

Over vaskemaskinen har det vært et stykke vegg med en med spinkel glasshylle. Den ble byttet ut med tre enkle hyller fra IKEA. De var egentlig brunsorte, men prisen à hele 15 kroner gjorde avgjørelsen om å kjøpe enkel. Vi kjøpte inn spraylakk og både hylleplatene og hylleknektene ble sprayet hvite.

Veggen har nå blitt en deilig liten oppbevaringssone. I hyllene har jeg satt noen kurver, et par esker og litt av mitt jentenips. I de to nederste kurvene har jeg sminke og andre produkter som blir brukt hver dag. Eskene rommer neglelakk. Kjæresten har sine hverdagsprodukter i overskapet, så han har fått hylleplass han også altså. Og den siste kurven står faktisk tom. For første gang har vi mer oppbevaringsplass enn vi trenger for øyeblikket.

1 kommentar: